Connected World – Grenke

De hoogtepunten in een oogopslag

  • Wereldwijd workforce management in de cloud 
  • Meer eigen regie voor 1.600 medewerkers 
  • Snellere HR-processen door integratie met SAP SuccessFactors 
  • HvJ-EU-conforme tijdregistratie 

Ontdek meer hoogtepunten van klanten

GRENKE biedt toepassingen voor financiële onafhankelijkheid uit één hand, zoals flexibele leasing, aantrekkelijke leningen tegen een lage rente en factoring. Sinds de oprichting in 1978 heeft de financieel dienstverlener met een hoofdkantoor in Baden-Baden zich ontwikkeld tot een sterke partner voor het midden- en kleinbedrijf. Tegenwoordig is GRENKE met drie bedrijfsonderdelen actief op locaties in 32 landen. In het kader van een internationaal digitaliseringsproject heeft het bedrijf gekozen voor het cloudgebaseerde personeelsmanagementsysteem SAP SuccessFactors.

Met ons project streven wij ernaar om een stelselmatig HR-platform op te zetten dat kan meegroeien met onze behoeften – nationaal en internationaal. Daarom hebben wij gekozen voor een best-of-breed-systeem.


Jürgen Mechler
Manager implementatieproject

Aan het professionele workforce management dragen wij bij. Het doel van het project om een uniform, efficiënt HR-platform en snellere personeelsprocessen te creëren, is inmiddels gerealiseerd. Via de ATOSS SF Connector is onze enterprise toepassing gekoppeld met SAP SuccesFactors. Meer dan 1.600 medewerkers wereldwijd gebruiken het Staff Center om vakanties en hun afwezigheid te managen. In Oostenrijk en Zwitserland worden de werktijden ook met de ATOSS toepassing geregistreerd. Naar aanleiding van de uitspraak van het HvJ-EU, waardoor bedrijven en organisaties worden verplicht tot tijdregistratie, zullen bij GRENKE in een volgende fase ook de vestigingen in Spanje, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk de digitale tijdregistratie gaan gebruiken. Het takenmanagement herinnert leidinggevenden in de toekomst automatisch aan het afhandelen van openstaande vakantie- en verlofaanvragen. Met ATOSS Workforce Management, geïntegreerd met SAP SuccessFactors, heeft de financieel dienstverlener gekozen voor een toekomstbestendig systeem. Voor een optimaal HR-platform.

Bron: ATOSS klant Grenke / ATOSS jaarverslag 2019
 

Wij adviseren u graag

  • Aanvraag
  • Callback
  • Contact