Workforce Management maakt bedrijven flexibeler en productiever

Toekomstbestendige werkomgevingen opzetten

Bedrijven die mee willen komen met de dynamiek van een wereldwijde markteconomie, moeten agile zijn. En dat geldt ook voor de mensen in het proces. Industrie 4.0, digitale transformatie, democratisering: werkomgevingen ondergaan fundamentele veranderingen. Digitaal Workforce Management schept de voorwaarden voor een werkomgeving die geschikt is voor deze toekomst.

Concurrentievoordelen op de lange termijn

Een agile bedrijfsvoering vraagt om agile processen, zeker binnen het personeelsbeheer. Vaste roosters en vastgeroeste structuren zijn verliesposten. De toekomst vraagt om flexibele werktijden, die aansluiten op de behoefte. Met een goede personeelsplanning en beheer zorg je voor tevreden medewerkers én tevreden klanten. Zo wordt Workforce Management een strategisch instrument om de flexibiliteit en de productiviteit te verhogen.

New Work

Werkwereld van de toekomst? Dit zijn de belangrijkste trends

Alleen agile organisaties kunnen winnen in volatiele markten

Bedrijven moeten op korte termijn kunnen reageren op veranderingen, als ze op lange termijn succes willen hebben. Vrijwel iedere branche heeft te maken met schommelingen in de vraag, of het nu gaat om de wisselende opdrachtvolumes in de industrie, bezoekersaantallen in de handel, inkomende gesprekken in callcenters, patiëntengolven in de gezondheidszorg of seizoenspieken in de logistiek. 360-graden Workforce Management is vraaggericht en optimaliseert de kosten. Zo schept onze technologie de basis voor een levende organisatie, die op ieder moment kan reageren op dit soort situaties.

Digitaal workflowbeheer combineert efficiëntie, werknemerstevredenheid en naleving.

Verhoogde efficiëntie door digitale workflows. Een planningsnauwkeurigheid van 95% dankzij een op AI gebaseerde operationele en strategische planning die ook de kosten optimaliseert en rekening houdt met compliance.  Meer zelfbeschikking en motivatie voor werknemers door zelfbediening, APP's en uitwisselingen. ATOSS Workforce Management creëert een werkwereld waarin iedereen voordeel heeft.  
 

Digitaal Workforce Management

Aantrekkelijker worden als werkgever

Innovatieve concepten voor werktijden en inspraak in de processen rondom roostering, vakantieplanning en urenregistratie bevorderen de zelfbeschikking en de tevredenheid op de werkvloer. Als werktijden goed geregeld zijn, draagt dit bij aan de balans tussen werk en privé en dus aan je employer branding. En dat is een belangrijk voordeel in de war on talent, die steeds meer aan belang wint.


Onderdelen van digitaal personeelsbeheer

 • Tijdregistratie

  Wettelijk in orde en werknemersvriendelijk. Digitale tijdregistratie van ATOSS

  Leer meer

 • Tijdmanagement

  Digitaal tijdbeheer vermindert de inspanning en verhoogt de transparantie voor uw werknemers

  Leer meer

 • Self Services

  Verhoog de tevredenheid van uw werknemers met Self Services

  Leer meer

 • Inzetplanning

  Tevreden werknemers en productiviteit in harmonie.

  Leer meer

 • HR Analytics

  Analyses met een druk op de knop voor meer tijd - voor uw medewerkers en voor toegevoegde waarde.

  Leer meer

 • AI-Voorspelling

  Ontdek het potentieel van artificiële intelligentie voor uw zakelijk succes.

  Leer meer

Het volledige pakket aan Workforce Management

ATOSS heeft een passende oplossing voor bedrijven van ieder formaat, voor iedere branche en voor iedere vraag. Onze software biedt urenregistratie die voldoet aan de Europese regelgeving, klassiek tijdmanagement, intuïtieve self services, mobiele apps, roostering in aansluiting op de behoefte, strategische capaciteitsplanning. Voor start-ups, kleine ondernemers, MKB-ers, of internationale concerns. Profiteer van Workforce Management dat precies levert wat je nodig hebt.