Warum Sie richtig sind mann zeigt hände und fokus

Ons vak: 100 procent Workforce Management.

Kies voor de absolute specialist! 

Bij ons draait alles om Workforce Management. We werken met veel inzet, kunde en motivatie aan technologie en adviesconcepten, die overal hun vruchten afwerpen voor onze klanten. Dat is onze ambitie, en die willen we waarmaken. Iedere dag weer.

Zitat Munich Strategy Home

ATOSS loopt echt voorop met de digitalisering van de werkomgeving en het gestructureerde gebruik van gegevens.

Dr. Sebastian Theopold
München Strategie, Auteur van het onderzoek “Top 100 – Ranglijst van het KMO”, Handelsblatt

Wij maken bedrijven flexibeler
 

Met de huidige volatiele markten en hybride arbeidsmodellen is flexibiliteit onmisbaar. Onze oplossingen voor Workforce Management helpen ongeveer 15.000 organisaties van klein tot groot in iedere branche om hun werktijden flexibeler in te delen, ondersteund door agile personeelsprocessen. Ruim 30 jaar ervaring met een duidelijke focus op Workforce Management: ATOSS heeft de expertise om meerwaarde te leveren.

Wij geven de digitale arbeidswereld vorm 
 

95% nauwkeurigheid bij het inroosteren, 30% minder onproductieve werktijd en 60% minder administratielasten. De statistieken uit onze projecten laten duidelijk zien wat het enorme potentieel van Workforce Management is. Geen wonder dat we voor DIE WELT één van de internationale Key Players zijn als het gaat om de organisatie van werk in de 21e eeuw. 

DIE WELT

Volgens DIE WELT zijn wij een van de bedrijven die de arbeidswereld in de 21e eeuw organiseren

Wij hebben altijd de juiste oplossing


 

ATOSS heeft een passende oplossing voor bedrijven van ieder formaat, voor iedere branche en voor iedere vraag. In de cloud en on premises. Van urenregistratie tot aan strategische capaciteitsplanning: onze productsuites leveren de functionaliteit die je nodig hebt. Met geavanceerde technologie en maximaal schaalbaar. Ongeacht wat we leveren: de investeringszekerheid is inbegrepen. 

Wij leveren betrouwbare compliance 
 

Onze oplossingen houden automatisch rekening met wet- en regelgeving, CAO's, bedrijfsakkoorden en afspraken. Nationaal en internationaal. Ook leveren we zekerheid als het gaat om de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het recentere oordeel van het Europese Hof van Justitie over verplichte urenregistratie. Onze software werkt namelijk wereldwijd, maar altijd volgens de lokale regels. 

Zitat Warum Sie bei uns richtig sind Focus

Iedereen profiteert van ATOSS-oplossingen. Als de juiste mensen op de juiste plaats werken, dalen de kosten en stijgen de tevredenheid en de motivatie van de werknemers.

FOCUS-MONEY
8/2020, „Op hen kan je rekenen“ 

Wij maken werkgevers aantrekkelijker    
 

Met self services, wensroosters en ruilbeurzen voor diensten krijgen medewerkers meer invloed op hun planning. Dat bevordert de balans tussen werk en privé en zorgt voor een optimale personeelservaring. Dit heeft een positief effect op de personeelstevredenheid, wat ook blijkt uit onze projectresultaten: 82% minder overuren, 30% lager verzuim of een daling van 10% van het personeelsverloop. Wereldwijd vechten bedrijven om talent, waarbij goed Workforce Management het verschil kan maken.

Onze partners verstaan hun vak 
 

Onze nationale en internationale samenwerkingsverbanden vormen een sterk netwerk, waar onze klanten van profiteren. Een voorbeeld: de ATOSS Staff Efficiency Suite, onze Enterprise Solution, is de enige oplossing voor Workforce Management in Europa die een Premium Certification heeft gekregen bij SAP. Aanvullende software, innovatieve concepten voor beveiliging en toegang, toonaangevende technologie: ATOSS levert meerwaarde over systeemgrenzen heen. 

Onafhankelijke erkenning voor onze expertise 
 

ATOSS scoort regelmatig professionele awards, voor onze financiële slagkracht, onze innovatiekracht en onze waardengerichte manier van werken. Voor het Duitse vakblad Wirtschaftswoche is ATOSS een van de Digitale Pioniers van de Middenstand. Voor het Handelsblatt en Munich Strategy staan we in de “Top 100 van de Duitse middenstand” – niet éénmalig, maar al drie keer. En Gartner beveelt onze software aan in de categorie “Market Guide for Retail Workforce Management & Workforce Management Applications”. 

Wij helpen je op ieder vlak
 

We hebben ruim 200 medewerkers voor innovatie, ontwikkeling en productmanagement, 150 ervaren consultants en sectorexpertise uit ruim 30 jaar Workforce Management in de praktijk. En dat merken onze klanten. We helpen je met iedere uitdaging, in iedere fase van je project voor Workforce Management. Praat met onze experts!

Maak hier een afspraak!     

Wij adviseren u graag

 

  • Aanvraag
  • Callback
  • Contact