Technologie & Innovation Mann mit Brille Futuristisch

Het allerbeste in Workforce Management

Zekerheid voor je investering, zekerheid voor de toekomst
 

We begeleiden de transformatie van de werkomgeving al ruim 30 jaar met de meest geavanceerde oplossingen voor Workforce Management. Hiervoor hebben we meer dan 135 miljoen euro geïnvesteerd in onze technologie en de gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid van onze software. Hierdoor staan wij in “The 2020 EU Industrial R&D Investment Scoreboard”.De Top 100 van Europese softwarefabrikanten met de hoogste investeringen voor onderzoek en ontwikkeling. Als het specifiek om Workforce Management gaat, staan we zelfs op de eerste plaats. 

abstraktes bild vernetzungen

ATOSS Software wist op het gebied van Workforce Management het marktleiderschap voor de Duitstalige regio te veroveren, door ieder jaar 20 procent van de omzet te investeren in onderzoek en ontwikkeling.

FOCUS-MONEY
5/2021, „Dank u, Home-Office-Trend”

Innovatie is een eis aan onszelf 
 

Wij koppelen de ervaring van ongeveer 15.000 projecten bij klanten aan de technologie van morgen. Agile ontwikkelingsprocessen, moderne testprocedures en korte cycli ondersteunen steeds kortere afstanden tussen onze innovaties. Alleen al in 2020 hebben we voor onze Enterprise-oplossing 800 nieuwe functies en features gelanceerd. 
Zo lopen onze klanten altijd voorop qua techniek en functionaliteit. 

Intelligente Business Software

Het nieuwe werken vraagt om nieuwe technologieën. Kunstmatige intelligentie geeft onze oplossingen voor Workforce Management nog meer toegevoegde waarde. Zelflerende systemen herkennen afwijkingen ten opzichte van historische gegevens en maken voorspellingen van de personeelsbehoefte significant beter. In de toekomst kunnen planningen en roosters zichzelf optimaliseren aan de hand van handmatige correcties. Ook technologie voor natuurlijke taalverwerking zal de gebruikerservaring revolutionair stroomlijnen. Natuurlijk zijn dit gebieden waar we met veel inzet aan werken. 

Zitat Pritim Technologie

We investeren heel consequent in R&D en dus ook in de toekomst. Met onze Cloud Services willen we nog een revolutie ontketenen op de markt voor Workforce Management.

Pritim Kumar Krishnamoorthy
CTO, ATOSS 

Gespecialiseerd in de cloud

We hebben jarenlange ervaring met de ontwikkeling en het gebruik van software voor Workforce Management in de cloud. Onlangs is onze jongste generatie cloud-software gelanceerd, met nog betere services tegen nog lagere kosten: ATOSS CLOUD24/7. We werken intensief aan de verdere ontwikkeling van onze cloud-architectuur. Hierbij kiezen we voor moderne cloud-native modellen, zodat we onze software en alle updates voor veranderende omstandigheden nog sneller uit kunnen rollen. Want het is ons doel om de bedrijfsmodellen van onze klanten optimaal te ondersteunen.

Voor iedereen de juiste interface 
 

Strakke tegels, optimaal gestroomlijnd interactiedesign en use cases voor specifieke rollen. Ons team voor UI & UX werkt volledig user-centered om de perfecte interface op te bouwen voor alle soorten gebruikers. Onze oplossingen staan voor de beste gebruikerservaring en laten mensen intuïtief en efficiënt werken. En die focus betaalt zich uit: op de System Usability Scale (SUS) zijn we één van de topaanbieders. 

De topklasse in personeelservaring 
 

Vrijwel iedereen kan zonder training direct werken met onze apps en self services. Zo krijgen alle medewerkers intuïtief toegang tot een meer flexibele en transparante roostering. Onze Staff Center software is een mijlpaal om medewerkers te betrekken bij hun eigen HR-processen. De use cases zijn volledig aangepast aan de actieve gebruikersrol. Dit maakt onze software direct inzetbaar, zonder dat medewerkers hiervoor training nodig hebben. Zo creëer je Workforce Management dat de sfeer op de werkvloer duidelijk verbetert. 

Niet programmeren, maar parametreren 
 

Wet- en regelgeving, CAO's, branchespecifieke voorschriften, bedrijfsspecifieke processen: ook complexe vereisten zijn bij ons standaard. Zonder moeizaam programmeerwerk. Onze software werkt op basis van parameters, wat ook ideaal is bij de naadloze koppeling met toegangsterminals, HR-systemen en salarisadministratie. Nationaal en internationaal. Onze klanten profiteren hierdoor van planbare kosten, een korte time-to-deployment, snelle implementaties in vestigingen en landen, en meer flexibiliteit voor aanpassingen als de software al draait. Met een training kunnen power users bij onze klanten dit soort taken vaak zelf afhandelen.

Openheid zonder grenzen
 

Onze producten zijn open en flexibel. Zo passen ze probleemloos in uiteenlopende systeemlandschappen en in de portfolio's van onze partners. Dit maakt het mogelijk om processen systeemoverkoepelend eenvoudig vorm te geven, voor een HR-platform zonder grenzen. Onze interfaces met SAP SuccessFactors en DATEV zijn hiervan slechts twee voorbeelden. De openheid van onze systemen is goed voor alle betrokkenen.

Wij adviseren u graag
 

  • Aanvraag
  • Callback
  • Contact