Digitale urenregistratie: een einde aan papierwerk

Proactief omgaan met Europese voorschriften

Het Europese Gerechtshof heeft geoordeeld dat tijdregistratie verplicht wordt. Het oordeel is nog niet in alle landelijke wetgeving doorgevoerd, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Handel daarom proactief en controleer of uw arbeidstijdregistratie voldoet aan de nieuwe eisen.

Nu downloaden

Flexibele tijdregistratie, altijd en overal

De mogelijkheden voor digitale tijdregistratie zijn vrijwel eindeloos: je kunt werktijden loggen via een terminal, smartphone, tablet, computer of bijvoorbeeld via het kassasysteem. Zo wordt de werktijd precies daar geregistreerd, waar er gewerkt wordt. Zeker nu medewerkers zoveel meer vanuit huis en op afstand werken, is die flexibiliteit onmisbaar. Het maakt niet uit waar of wanneer uw mensen werken: digitale tijdregistratie werkt met ze mee.

Doe de compliance check

Wat zijn de voordelen van digitale tijdregistratie? En hoe kunnen de voorschriften van alle wet- en regelgeving rondom tijdregistratie in de praktijk worden uitgevoerd? Lees onze checklist voor meer informatie.

Nu downloaden

Meer transparantie, minder fouten

Digitaliseer de processen rondom urenregistratie en werk met gegevens in real-time: altijd inzicht in de laatste stand van zaken, met één druk op de knop. Routinetaken en foutbronnen vallen weg, en je kunt snel correcties doorvoeren – inclusief een goede documentatie. 

ATOSS Kunde WISAG

Digitaal Workforce Management neemt onze personeelsadministratie een significante hoeveelheid werk uit handen.

Michael C. Wisser
CEO, Wisag

Optimale personeelsplanning op basis van betrouwbare gegevens

Een digitale tijdregistratie vormt de basis voor een krachtig en transparant beheer van de personeelswerktijden. Je hebt online op ieder moment toegang tot de meest recente gegevens, en via self services kunnen alle medewerkers zelf meewerken aan het proces. Bovendien creëer jeeen stevige basis voor inzichtelijke rapportages, een correcte loonadministratie en een optimale personeelsplanning

Veilige toegang voor jouw organisatie

Een complete machtigingsstructuur in combinatie met digitale tijdregistratie bepaalt precies wie er wanneer toegang krijgt tot welke onderdelen. Zo kun je op ieder moment nagaan, waar bepaalde mensen zich bevinden. Voor gevoelige componenten is er bovendien een strengere beveiliging beschikbaar, die de gegevens beschermt tegen ongeoorloofde toegang. 

Ben jij klaar voor digitale urenregistratie?

  • Eenvoudige processen
  • Compliance met wet- en regelgeving
  • Meer transparantie rondom werktijden
  • Minder werkdruk en minder foutbronnen
  • Fundament voor modern beheer van werktijden