ATOSS Masterclass 2023

Masterclass 2023 

Altijd een stap voor

In een tijd waarin de arbeidswereld snel verandert, is het van cruciaal belang om gelijke tred te houden met de laatste ontwikkelingen. Verken in de opnames van de ATOSS Masterclass hoe u uw personeelsbestand efficiënter en effectiever kunt inzetten met behulp van kunstmatige intelligentie, wat leidt tot een verhoogde productiviteit en tegelijkertijd de tevredenheid van uw medewerkers bevordert. U zult ook leren hoe u de juiste vragen moet stellen om relevante antwoorden te verkrijgen om daadwerkelijk de maximale voordelen van digitaal personeelsbeheer te ervaren.

Tijdens de Masterclass hebben deskundigen waardevolle inzichten gedeeld over wat eersteklas personeelsbeheer inhoudt en hoe multinationals of bedrijven met meerdere nationale siteskunnen profiteren van een wereldwijde strategie.

Hieronder vindt u een selectie van de  opnames van de ATOSS Masterclassvan 10 oktober. Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Neem nu contact met ons op


  Customer Insight: Zeeman

  Klantverhaal: Zeeman

  Kirsten Veenboer, Functioneel Analist bij Zeeman, Berdien De Vriese, Consultant in werknemerservaring bij delaware, en en Mitch Goovaerts, Hoofd Verkoop België bij ATOSS Software presenteerden de spannende klantencase van de internationale detailhandelaar Zeeman – Met 1300 winkels in 8 landen met oplossingen van  ATOSS.

  Opname aanvragen


  Top 5 Workforce Management Trends

  Top 5 Trends in Workforce Management

  Dirk Häußermann, Co-CEO van ATOSS, gaf een overzicht van de vijf belangrijkste trends die de toekomst van Workforce Management zullen vormgeven: The Human Deal of de noodzaak van een werknemersgerichte benadering, sterk verhoogde flexibiliteit en ingrijpende technologische veranderingen.

  Opname aanvragen


  Challenges of the GIG & Agency Economy

  Uitdagingen in de GIG- en Uitzendbranche

  Remco Nijland, Hoofd Verkoop Nederland bij ATOSS Software, en Erik van Rijswick, Business Intelligence Analist bij Flex.com, boden samen met Alexander von Fritsch, CRO bij ATOSS Software, een overzicht van de omvangrijke GIG- en uitzendbranche in Europa. Ze presenteerdenoplossingen voor het synchroniseren van vraag en aanbod en voor een adequate planning van deze omvangrijke groep van kortetermijn-arbeidskrachten.

  Opname aanvragen


  Innovative Arbeitszeitgestaltung

  Geïnspireerd door Vernieuwers - Focus op Medewerkers

  Een focus op medewerkers is cruciaal voor het succes van een bedrijf. Michael Knoblauch, Directeur Consultancy bij ATOSS Software, belicht innovatieve ideeën voor het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving met de nadruk op menselijkheid.

  Opname aanvragen


  Start asking the right questions

  Begin met het stellen van de juiste vragen

  Om daadwerkelijk de maximale voordelen van digitaal personeelsbeheer te ervaren, moeten bedrijven zich organisatorisch en procedureel optimaliseren. Om dit te bereiken, moeten de juiste vragen van tevoren worden gesteld. Cristina Eriksson, Pre-sales Consultant bij ATOSS Software, bood  boeiende inzichten.

  Opname aanvragen